Kasvispihvit lantusta, kesäkurpitsasta ja parsakaalista

1 lanttu
1 kesäkurpitsa
1 parsakaali
1 salottisipuli
1 solovalkosipuli (yksikyntinen)
2 kanamunaa
3 dl korppujauhoja
1 tl suolaa

Kokoa herkullinen hampurilaisateria yhdistämällä kasvispihvit lanttusämpylöihin ja lantturanskalaisiin.

 
 

Aloita raastamalla kesäkurpitsa. Laita raastettu kesäkurpitsa siivilään ja ripottele päälle vähän suolaa. Anna valua noin 15-20 minuuttia. Raasta tällä välin lanttu, pilko parsakaali, silppua salotti- ja valkosipuli ja sekoita keskenään. Riko kananmunien rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon korppujauhot. Anna turvota hetki. Purista kesäkurpitsaraasteesta nesteet ja painele talouspaperilla kuivaksi. Yhdistä kaikki raaka-aineet ja mausta suolalla. Muotoile massa pihveiksi ja paista pannulla tai uunissa – kuumalla pannulla noin 3 minuuttia per puoli tai 180-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Kasvispihvit lantusta, kesäkurpitsasta ja parsakaalista

1 lanttu
1 kesäkurpitsa
1 parsakaali
1 salottisipuli
1 solovalkosipuli (yksikyntinen)
2 kanamunaa
3 dl korppujauhoja
1 tl suolaa

Kokoa herkullinen hampurilaisateria yhdistämällä kasvispihvit lanttusämpylöihin ja lantturanskalaisiin.

 

Aloita raastamalla kesäkurpitsa. Laita raastettu kesäkurpitsa siivilään ja ripottele päälle vähän suolaa. Anna valua noin 15-20 minuuttia. Raasta tällä välin lanttu, pilko parsakaali, silppua salotti- ja valkosipuli ja sekoita keskenään. Riko kananmunien rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon korppujauhot. Anna turvota hetki. Purista kesäkurpitsaraasteesta nesteet ja painele talouspaperilla kuivaksi. Yhdistä kaikki raaka-aineet ja mausta suolalla. Muotoile massa pihveiksi ja paista pannulla tai uunissa – kuumalla pannulla noin 3 minuuttia per puoli tai 180-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

 

Kokkaa kasviksista!

Valkoinen kesäkurpitsapizza

Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsapasta

Kasvispihvit lantusta, kesäkurpitsasta ja parsakaalista

Pikkelöity kesäkurpitsa

Marinoitu ja grillattu kesäkurpitsa

Kesäinen pizzatasku

Varsiparsakaalirisotto

Pensasmustikkasalaatti

Mustikkavinegretti

Tilli-creme fraiche

Voissa haudutettua perunaa ja tilliä

Yrtti-chilipaahdetut kurpitsat ja lanttu

Purjorisotto

Kyssäkaali-coleslaw

Kyssäkaalisalaatti

Lehtikaaligratiini

Härkäpapupesto

Härkäpapu-perunasalaatti

Pensaspapu-sienigratiini

Paahdetut varsiparsakaalit

Juuressipsit

Parmesandippi

Pekoni-sipulihilloke

Mummon kurkut & kruunutilli

Suolapedillä paahdetut sipulit

Paahdettu valkosipuli

Lantturanskalaiset

Lanttusämpylät

Tulinen tomaattisalsa

Juureschutney

Kasvisliemi

Tilliöljy

Porkkanapannacotta

Saisiko olla tuoreita ja terveellisiä vihanneksia?

Jäävuorisalaatti


Raikas ja rapea!

Kesäkurpitsa


Monipuolinen herkku!

Kyssäkaali


Oiva C-vitamiinin lähde!

Lanttu


Monikäyttöinen juures!

Punasipuli


Makua ja väriä!

Valkosipuli


Luonnon oma antibiootti!

Sipulinippu


Jokapaikan sipuli!

Tilli


Kalan ja perunoiden kaveri!

Kruunutilli


Kruunaa ravut ja kurkut!

Colomba-peruna


Maukas ja kiinteä!

Pensaspapu


Terveyttä ja makua!

Härkäpapu


Proteiinipommi!

Avomaan-kurkku


Kevyt ja rapsakka!

Parsakaali


Todellista superruokaa!

Purjo


Miedon maukas sipuli!

Myskikurpitsa


Maistuva ja mehevä!

Varsiparsakaali


Terveellistä herkkua!

Porkkana


Purtavan hyvää!

Palsternakka


Mausteisen maukas!

Lehtikaali


Oikea ihmevihannes!

Retiisi


Rapsakan rouskuva!

Pensasmustikka


Mums nams mustikkaa!