Kasvispihvit lantusta, kesäkurpitsasta ja parsakaalista

1 lanttu
1 kesäkurpitsa
1 parsakaali
1 salottisipuli
1 solovalkosipuli (yksikyntinen)
2 kanamunaa
3 dl korppujauhoja
1 tl suolaa

Kokoa herkullinen hampurilaisateria yhdistämällä kasvispihvit lanttusämpylöihin ja lantturanskalaisiin.

Aloita raastamalla kesäkurpitsa. Laita raastettu kesäkurpitsa siivilään ja ripottele päälle vähän suolaa. Anna valua noin 15-20 minuuttia. Raasta tällä välin lanttu, pilko parsakaali, silppua salotti- ja valkosipuli ja sekoita keskenään. Riko kananmunien rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon korppujauhot. Anna turvota hetki. Purista kesäkurpitsaraasteesta nesteet ja painele talouspaperilla kuivaksi. Yhdistä kaikki raaka-aineet ja mausta suolalla. Muotoile massa pihveiksi ja paista pannulla tai uunissa – kuumalla pannulla noin 3 minuuttia per puoli tai 180-asteisessa uunissa 15 minuuttia.