Kasvispihvit lantusta, kesäkurpitsasta ja parsakaalista1 lanttu Kokoa herkullinen hampurilaisateria yhdistämällä kasvispihvit lanttusämpylöihin ja lantturanskalaisiin. |
|
Aloita raastamalla kesäkurpitsa. Laita raastettu kesäkurpitsa siivilään ja ripottele päälle vähän suolaa. Anna valua noin 15-20 minuuttia. Raasta tällä välin lanttu, pilko parsakaali, silppua salotti- ja valkosipuli ja sekoita keskenään. Riko kananmunien rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon korppujauhot. Anna turvota hetki. Purista kesäkurpitsaraasteesta nesteet ja painele talouspaperilla kuivaksi. Yhdistä kaikki raaka-aineet ja mausta suolalla. Muotoile massa pihveiksi ja paista pannulla tai uunissa – kuumalla pannulla noin 3 minuuttia per puoli tai 180-asteisessa uunissa 15 minuuttia. |